Ingrediënten
Voor de crème
250 ml crème fraiche
1 blikje suikerhoudende gecondenseerde melk
500 gr. Griekse yoghurt KriKri Yogood 10% of 0% vet
Sap van 2 limoenen of citroenen (en wat schaafsel, indien gewenst)
Voor de bodem
1 pak bisquitjes digestive
5 eetlepels boter
Jam of een lepel zwaar gezoete ingemaakte vruchten naar keuze
Bereiding
Doe de crème in een schaal en mix met de mixer tot de crème gaat schuimen.
Voeg de suikerhoudende melk en de yoghurt toe en tenslotte het sap en het schaafsel.
Maal de koekjes in de blender en smelt ondertussen de boter.
Leg de koekjes in een ovenblik of springvorm, giet er de boter overheen en zet de bodem 30 minuten in de vriezer.
Giet het mengsel over de bodem, smeer het goed uit met een spatel en doe er nog wat jam of een lepel zwaar gezoete ingemaakte vruchten bovenop.
Zet het een hele nacht of tenminste 4 uur in de koelkast.